Descripción
Outfit your kitchen with this top-flight, exceptionally sharp 7-inch Usuba knife, recognizable by its square blade it is for peeling, slicing, and dicing vegetables. The blade allows for straighter slices and helps to keep vegetables from breaking during food preparation and garnishing, and even hard vegetables like Japanese Daikon radishes can be easily cut into thin sheets (it’s not suitable for chopping bones). It offers excellent edge retention thanks to the very thin VG5 steel core, which has a Rockwell Hardness of 58-70. Manufactured by Kataoka and Company in Niigata, Japan, Tamahagane knives are produced using modern techniques yet adhere to traditional Japanese principles of knifemaking–its name translates to “precious steel” and has been long associated with the steel used in Samurai swords. Coupled with the Japanese symbol “San,” which means brilliant and radiant in English, Tamahagane will shine brightly in your kitchen for years to come. Offering a 3-ply stainless steel clad construction, the Tamahagane San knives sandwich a middle V-G No.5 layer with two SUS410 stainless steel layers. The hard VG5 steel layer acts as the cutting edge while the outside SUS410 layers are softer and provide more stain resistance. Tamahagane San knives have a minute, beveled edge with an angle between 14 and 15 degrees for a perfect balance of sharpness and strength. The knife is balanced with a stainless steel weight that attaches to the tang and is visible at the heel of the handle. The distinctive yet classically designed handle is made of a rich, dark laminated wood, giving you the tradition and warmth of wood without an exposed metal tang that can sometimes cause discomfort. It’s recommended that this knife not be used to cut on marble, stone, tile or glass surfaces. Hand wash only using a mild dishwashing soap; rinse with water and dry thoroughly with a towel. Backed by a limited lifetime warranty.
CaracterÃsticas
tamahagane con revestimiento de San es un cuchillo, hecho de un núcleo de vg5 acero y dos capas de acero inoxidable SUS410; El núcleo de acero vg5 tiene una dureza Rockwell de 58 – 71 Excepcionalmente Sharp Factory Edge es el orgullo de tamahagane San; la voluntad de Cook Love cómo fácilmente tamahagane San cuchillos afilado debido a la muy fino vg5 Core y mucho más suave SUS410 acero Hecho de fuerte madera contrachapada comprimido, el mango le da la tradición y la calidez de la madera sin un expuestos metal reforzado que a veces puede causar incomodidad La gama de 15 cuchillos incluye tanto occidental y oriental formas: pelar, cortar utilidad, Santoku, vegetales, deshuesar, pan y cuchillos de chef tamahagane cuchillos son fabricados por kataoka y empresa en Niigata, Japón
El número de Modelo (ItemModelNumber)
SN-1165H
Peso
16.00 Pounds
Fabricante es Tamahagane
Destacados
tamahagane con revestimiento de San es un cuchillo, hecho de un núcleo de vg5 acero y dos capas de acero inoxidable SUS410; El núcleo de acero vg5 tiene una dureza Rockwell de 58 – 71, Excepcionalmente Sharp Factory Edge es el orgullo de tamahagane San; la voluntad de Cook Love cómo fácilmente tamahagane San cuchillos afilado debido a la muy fino vg5 Core y mucho más suave SUS410 acero, Hecho de fuerte madera contrachapada comprimido, el mango le da la tradición y la calidez de la madera sin un expuestos metal reforzado que a veces puede causar incomodidad, La gama de 15 cuchillos incluye tanto occidental y oriental formas: pelar, cortar utilidad, Santoku, vegetales, deshuesar, pan y cuchillos de chef, tamahagane cuchillos son fabricados por kataoka y empresa en Niigata, Japón
La calificación que le dan a Tamahagane San NakiriCuchillo para verduras, 2 usuarios es de 3.9 sobre 5 estrellas.
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Cuchillos Usuba y NakiriTamahagane San NakiriCuchillo para verduras
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Descripción
Información adicional
Peso | 16.00 kg |
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